Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A new luscious taste

IMG_7522

Dom här små ljuvliga rödbetorna är från min gudmors landställe, så egen odlade helt enkelt! Hur smarrigt (!).. Men det var inte bara det som var det härliga med dessa. Det var en ny smak som gifte sig i munnen. Tänkte tipsa er om detta. Det är nämligen ingen ost i alls som det ofta kan vara till rödbetor, exempelvis getost eller fetaost. Ett bra för er som är känsliga mot detta och ett gott tips för er som vill testa nytt.

500 g rödbetor

1 charlottenlök

1 vitlök

1 tsk dijonsenap

1-2 msk äppelcidervinäger

0,5 l olivolja

halvsalt och peppar efter smak

Koka upp rödbetorna med lite spänst kvar i. Tips om dom inte är helt färska är att koka dom i en nypa råsocker. Känn efter med en gaffel fall att dom är klara. Spola dom i kallt vatten och dra av skinnet. Gör dressingen medan dom kokar upp i en annan skål och häll över när dom fortfarande är ljumna. Låt stå en stund innan dom serveras!  <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind