Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

True love

hund11hund2hund3hund4hund5hund6

Oh lord! Idag höll det på att bli en till medlem i familjen. Jag skulle ner till lördags marknaden och fick syn på ett skylt där det stod någonting om att hjälpa hundar. När jag kom fram var det ju några hundar och 4 valpar där. Hundarna hade ägare, det var hittehundar som dom här som jobbade med det hela hade. Så här blev jag fast och missade marknaden. Mitt i en rodell var det så där satt jag och blev kär. Han skulle krypa in under min väst! Kommer ihåg när min sambo kom hem med vår hund på julafton till mig och barnen och hon jämt skulle sitta  in under hakan.. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka ursöta små valpar!! Har du någon koll på vilken ras detta är? Skulle gärna vilja ha en liten sånhär i julklapp!

  Emma 2014-11-22 16:57:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det var shar pei blandat med någonting som jag inte kommer ihåg, förlåt! Men HELT UNDERBARA. Mycket skin och mjuka 🙂 Jag håller alla mina fingrar och tår på att du får någon liknade i julklapp 🙂

   foodjunkie 2014-11-23 17:22:19
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand