Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fresh mix

IMG_9798

Så gott och bara skära upp lite frukt, hälla på lite yoghurt och toppa med lite mussli! Här tog jag honungsmelon, papaya och annans. Lite mer exotisk än vad det blir hemma men papayan kanske men det de andra två finns. Just med detta gillar att göra små bitar och många bitar och blanda allt, typ som ett barn. Kram på er alla från mig (och mini)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • äter du aldrig glass chips godis kakor Bröd pasta?

  sonia 2014-12-05 12:22:32
  Svara
  • Svar på sonias kommentar.

   Hej Sonia! Jo självklart, jag unnar mig mer än gärna! Men har en sund syn på mat så ingenting som händer ofta. Däremot är jag är ett KAKMONSTER, så barnen så får gömma så dom får smaka innan jag fått i mig alla. Bröd äter jag ofta nu när jag är gravid, rostad smörgås mmmm smakskens! Men just pasta och glass har aldrig varit någonting för mig. Godis är ingenting min sambo tycker om så ingenting vi har hemma men jag gör ofta rawchoklad-bollar. För länge sedan nu gjorde jag ett inlägg om det här så ni inte tror att jag bara äter en smoothie till frukost utan det är för att jag vill dela med mig till er om just det receptet. Jag tycker det är viktigt att veta vad man äter så inte vardagen blir trött och kroppen mår dåligt inifrån. Mat är ju vår bensin och jag älskar att laga mat 🙂 Hoppas du fick svar? Kram

   foodjunkie 2014-12-05 17:41:14
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt