Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vitamins are loading

IMG_0005IMG_0006IMG_0007IMG_0011

Tänkte att jag kunde visa vad jag åt innan jag snörar på mig skorna och beger mig ut på morgonpromenaden. Den perfekta mixen, som jag även nämnde igår.. Ägg och apelsin = superbomben av allt våra kroppar mår bra av! La till sharonfrukt också, den gillar jag kall och omogen.. så att den är så där hård och krispig. Det är inget fel med att äta den omogen så ni vet och tips till er som får eller har hosta, ät dessa härligheter och krya på er från mig 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind