Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pomelo craving

IMG_0149IMG_0154

Här har ni lyckan efter att ha skalat en stor pomelo, allt goda inuti! Det är en mild och saftig citrusfruk med ett fast kött. Man ska inte äte det vita så man ska smidigt försöka få ut allt från skalen runt flykterna. Folk brukar säga till mig att jag har tålamod efter jag lagat maten jag gjort som inte börjar äta direkt, utan tar då upp kameran och vill hinna ta bild för att visa er. Med just pomela kan jag knappt hålla mig, skalar en klyfta och smakar lite sen fortsatte så här har jag ansträngt mig och har väl andra halva i magen. Den är väldigt mättade dock så vi delar alltid på en.

Nu till någonting annat som jag tänkte fråga. Har någon varit på julbord ännu? Någon som har tips på ett härligt?  🙂 Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind