Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gingerbread balls

IMG_8309IMG_8326

Hej fina ni! Hoppas ni inte är allt för stressade över julmaten. Skriv gärna om ni vill ha någon tips så ska jag försöka ge. Som dom här små bollarna som smakar som nyttiga krämiga pepparkakor. Jummy jummy jummy! Ni har ju fått recept av mig på råa-dadler-bollar och i dom kan man ju ha lite vad man vill så i dessa har jag toppat smaken men pepparkakskrydda. Det finns verkligen hälsosamma alternativ att ha på julbordet som smakar ljuvligt om man nu vill lägga till det att välja mellan.

•16 st urkärnade färska dadlar

•2 dl råa cashewnötter

•1 dl mandlar

•2 msk kokosolja

•1-2 tsk pepparkakskrydda

Mixa, rulla och njut 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] Pepparkakstoppar hos FoodJunkie Vem säger att en bara kan äta pepparkakor på julen? Dessa små toppar känns fint att bjuda smaklökarna på tillsammans med en stor kopp te på lördagskvällen. Jag ser fram emot de söta topparna och är säker på att kombinationen pepparkakskrydda och dadlar inte kan bli annat än succé. […]

    Planering av kommande köksstunder (och lite länkkärlek) | Älskar, älskar inte 2015-03-04 15:20:46 http://alskaralskarinte.shapemeup.se/2015/03/04/planering-av-kommande-koksstunder-och-lite-lankkarlek/
    Svara
  • Hej!
    Jag har skrivit om och länkat ditt härliga recept på min blogg. Jag lånade en bild också och hoppas att det är okej, självklart står det att bilden är din.
    Ha en härlig dag

    Johanna 2015-03-04 15:18:55 http://alskaralskarinte.shapemeup.se
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      HEj söta du! Såg det nu vad kul, och självklart går det jättebra!! Har du testat dom? Så goda tycker jag. Och det stämmer helt klart att man inte bara behöver äta dom på julen 🙂 Kram Kram

      foodjunkie 2015-03-05 04:52:20
      Svara
  • Hej 🙂
    Har du någott tipps på vegan + glutenfri julmat?

    lili 2014-12-23 11:27:56
    Svara
    • Svar på lilis kommentar.

      Hej Linda!
      Hade tänkt att baka ett glutenfritt bröd att dela med mig till er, men det är inte vegan recept ..

      1dl bovetemjöl
      1dl kokosmjöl
      1/dl potatis mjöl
      2 tsk bokarbonat
      2 msk fiberhusk
      3 dl rivna morötter
      1/2 dl valfri mjölk
      3 ägg

      180 grader på ugnen och blanda det torra, vispa ägget och resten. Grädda i ugn i cirka 50 minuter.
      Vet inte om jag gav dig något vidare tips men jag vill ju få fram alla smaker som är på ett julbord. Så senapt aubergine, saftig rödbetssallad med granatäpple, soyaköttbullar, kålsallad.. Önskar dig en GOD JUL <3

      foodjunkie 2014-12-24 01:00:54
      Svara
  • Men så gott!

    Elin 2014-12-22 23:45:49 http://nouw.com/elinlindblomm
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Chrystelle Eriksberger