Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Favorite

IMG_6280IMG_6284IMG_6298IMG_6311IMG_6317IMG_6330IMG_6344IMG_6352IMG_6363IMG_6367IMG_6372IMG_6375IMG_6381IMG_6395IMG_6403IMG_6418IMG_6428IMG_6439IMG_6448IMG_6455

Här gör vi en favoriter i repris! Kan inte tänka mig en bättre frukost än så här. Tack min pappa för vi får följa med hit! Dom gick upp 7 igen och red i bergen, är fortfarande grymt avis men som sagt, klagar inte! Idag är det blandade känslor, min lillasyster ska hem och min älskling kommer idag! Tiden går så fort och vill inte att Frida ska redan åka men är så obevekligen glad för min kille ska komma hit. Har verkligen haft den bästa möjliga semestern någonsin. Fått vara med nära och kära och sett allt möjligt! Som att ha lamor till husdjur är inget jag kan tänka mig att jag kommer få se igen.. Typiskt Amerika tänker jag! Här sitter vi med Billy hunden, lilla gubben har knappt en användbart bakben. Skär i mitt djurhjärta och se när han staplar sig fram.. men aldrig sett en gladare hund! Viftar på svansen så han nästan välter omkull.. Jag nämnde ju förut att alla 11 hundar är här på grund av en anledning <3 Hoppas ni hade en bra fredagen den trettonde!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åh jag bara älskar din blogg och alla fina bilder! det är så fruktansvärt vackra bilder du tar 😀
  hoppas att du har det grymt!!

  Jasmine Leia 2015-03-14 09:01:03
  Svara
  • Svar på Jasmine Leias kommentar.

   TACK SNÄLLA! Nu gjorde du min dag 🙂 Du får gärna berätta om det är något speciellt du vill att jag ska få med mer i.. man bara kör på ibland så kanske det är något jag missar.. Tack igen fina du! Kram

   foodjunkie 2015-03-15 21:50:23
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand