Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

We did it

IMG_1883IMG_1869 IMG_1872 IMG_1873 IMG_1875

 

Nämen.. titta! Här hänger ett gäng grönsaker. Jihoo! Det är nämligen på vår tomt. Vi lyckades. Vi har nämligen misslyckats med våra vindruvor men i dom här buskarna händer det magi. Vi har ett stort citron träd som är fullt fast inte så här års, samma med vårt lilla lime  träd. Superkul tycker jag det är och vill gärna skaffa mer olika varianter, som avokado och granatäpple. Vi får se med den saken, precis som hur våra dagar ser ut här just nu. Man förstår verkligen varför att är så förskjutet här med tiden. Då menar jag exempelvis mattiderna. Vem vill sitta och äta en lunch kl 12 när solen stor rakt ovanför eller middag kl 19 när solen fortfarande gassar på. Så middag blir tidigast kl 21.30 här vilket är mysigt men svårt för mig att ta matbilder i mörkret…

Igår blev det grillning, och vill bara hälsa en sak ni inte får glömma bort nu. Koka rödbetor och rosta pinjenötter i salt och sedan strimla på olivolja och peppra. Det är en fröjd för smaklökarna! Rödbetorna är så söta och goda nu 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind