Grönkål och broccoli knyten

IMG_3030-2 IMG_3064-2 IMG_3081-2 IMG_3087-2 IMG_3100-2 IMG_3110-2 IMG_3133-2 IMG_3153-2

 

Jag visste inte om jag skulle kalla dom knyten eller biffar.. men så här ser det ut när jag gör dom och det blir ju som biffar. Lätt som en plätt och gott.   Blanda, lägg i form, lägg i ugn, ät! Jag tänker nog all vi alla har nog någonstans i skåpen några slags formar.. Och man behöver inte ha bakplåtspapper så här, det var jag som tog just för att jag tänkte att det skulle bli finare på bild. Till de här goda och nyttiga biffarna blev den en sallad bara. Perfekt lunch! Man kanske ska ha någonting mer till om man gör det till middag och är hungrig.. Typ göra en matigare bulgar- sallad eller lägga samtidigt in lite rotfrukter i ugn. Eller bara göra lite större satts och göra fler för det här blev som sagt till sex stycken, och vi dela det på två.

  • 3 st ägg
  • 1 litet broccoli huvud
  • 2 st stora nävar grönkål
  • Fetaost
  • 2 dl ströbröd ( jag hade ett glutenfrit som är gjort på majs därför det är gult)
  • Salt
  • Svart peppar
  • Chiliflan

Och som jag skrev, blanda allt.. lägg i formar.. ha ugnen på 220 grader och i ca 15 min. Sedan Vooila 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Grymt! Mer vegorecept!!

    Lina 2018-08-14 10:16:11
    Svara
  • Är det fetaost i också?

    Linnea 2016-02-03 16:29:58
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      jaaa, jag missade att skriva det först, men la till det sen 😉 jag använde ca et halvt vanligt paket.. Kram

      foodjunkie 2016-02-03 20:59:38
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!