Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyttigaste blomman du kan tänka dig

IMG_9874 IMG_9879 IMG_9896 IMG_9899

 

Amen håll i er vad gott detta var! Jag tittade in i kylen och valde bara ut mina favoriter – kronärtskocka- avokado- hairecoverts- hummus. Det här blev resultatet, en sjukt god lunch helt enkelt! En väldigt enkel då jag bara la i kronärtskockorna och hairecovertsen i varsin katrull med saltat vatten. Natta lillan, tog upp dom, bredde mackan med hummus och la på avokado och hairecorevsen. Ringlade på en olja som jag mixade snabbt med lite färska kryddor som . persilja, basilika, vitlök, salt och peppar. MUMMA!

Ni ser på bilden hur jag känner att den är klar och jag kokar min kronärtskocka även med en citron i. Dom var väldigt små så kokade 3 st så jag har till senare oxå! Men är det någon som vet hur sjukt nyttigt det är med kronärtskocka? Jag har nämnt det förut men vill nämna det igen för nu kommer ju våren och dom blir så goda! Så frossa i er. Dom här blommorna är så näringsrika och bra för mycket i våra kroppar som ex blodet, levern, matsmältningen och bakteriefloran. Dessutom väldigt renande! 🙂

 

DET HÄR receptet sitter fortfarande kvar i mitt smaklöksminne, det godaste jag ätit och vill såklart påminna er om det! Ha en underbar helg nu och ät en kronärtskocka eller två <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind