Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mayday Ibiza

P1010572P1010580P1010588P1010610P1010669P1010721 P1010712P1010732P1010740P1010756

 

Oj hjälp vilka dygn jag har haft den senaste tiden. Igår kväll var det lite kaos, och imorse vaknade vi som vanligt vid 6.30 tiden och då skulle båten flyttas.. Ni kanske ser hur det gick på Albas ansikte. Kan ju meddela er att MAYDAY var ett ord som hördes var 5:e minut och vi blev upphämtade av en räddare. Ingen fara skedd men kära nån sånt uppvaknade. Dock blev kamera och dator kvar på båten så kunde inte få några härliga bilder på mitt dunderfat med frukt och scrambled egg till frukost. Efter det var Alba på glatt humör igen och lilla badankan har fått leka sig trött.. Hon sover nämligen nu när jag skriver. Sitter i hamnen på en restaurang som jag precis slukat i mig den godaste lunchen. Den kommer snart för där har jag TIPS på en sak jag måste testa själv! Hoppas ni har haft en lika fartfylld helg som mig fast kanske inte lika läbbig sådan.. Nu ska jag ta en siesta, ligger i skuld till mig själv med lite sömn. Hinner ni sova ut på helgerna? Hoppas! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt