Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pannkaka med alla regnbågens färger

IMG_7718

Hur smidigt är det egentligen inte att göra ett gäng pannkakor och ha dom i kylen. Man har alltid någonting hemma när hungern eller suget slår till. Men det gäller då att man gjort dom nyttigare, och då att fylla den med nyttigheter! Jag ska erkänna att jag a l d r i g varit en pannkaks- tjej. Gillar inte grädde och har alltid förknippat pannkakor med grädde. Den här är ju så långt ifrån grädde som det går och så mycket godare om jag ska berätta vad jag tycker, men lilla Alba kanske inte kommer hålla med mamma inom kort. Jag har börja märka att hennes komjölksallergi har snart vuxit bort, vågar inte ge för mycket men testar mig fram. Vet att ni är fler som skrivit att era bebisar hade så och det är ju skönt i ens mammahjärta att det går åt rätt håll. Men gjorde dessa utan mjölk.

  • 6 dl havre eller soyamjölk
  • 3 ägg
  • 2.5 dl bovetemjöl
  • 1 msk smör
  • liten tsk salt

Vispa ihop ägg med mjölken, jag börjar med att ta lite, typ hälften av mjölken. Smälter smöret och blandar ner lite i taket av mjöl och salt för att få en jämn smet. Och nu resten av mjölken. Lätt som en plätt och jag tycker det är godast att aningen steka i kokosolja eller smör. Tills dom blir lite krispiga och härliga 🙂

På min hade jag spenat, avokado,rödbeta ( hade redan färdigkokt annars hade rivit på en okokt) groddar, sugarsnaps ärtor, rödlök, fetaost, aioli, färsk basilika och en chilisås- Muuuuuums! Trevlig helg till er alla <3 och jag ber om ursäkt igen för att det varit dåligt med uppdateringar men det allt är lite upp och ner just nu. KRAM

Tänkte ge er mer pannkaks-tips- nyttig choklad smak – kokos smasaffrans smak citron smak

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser riktigt mumsigt ut. Jag är en riktig pannkaksnörd, men jag skippar gärna grädden. Bästa jag vet är att skära upp överblivna, kylskåpskalla pannkakor i rutor, steka på dem så de blir varma och lite frasiga, och sen ha på lite strösocker.

    Cecilia 2016-07-26 13:50:25 http://www.cavegirl.se
    Svara
  • Det var ett himla bra tips! Låter och ser väldigt gott ut! Har verkligen saknat dina inlägg?

    Ylva 2016-07-23 13:20:27
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk