Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gör sig redo för kanelbullens-dag

IMG_7623 IMG_7636

 

Så trist att detta inlägg skulle faktiskt komma upp imorse innan jag sprang iväg på allt som skulle göras idag. Full rulle, eller fullt ös och det är det verkligen med min lilla, t o m så jag inte ens hann trycka på publicera innan vi sprang iväg. Har ni fått i er massa bullar dagen till ära? Så fint att denna dag finns, så man blir påmind att äta lite mer sött.. N o t! Mina flesta frågor som jag får handlar ofta om – har du tips hur jag får bort mig sötsug. Jag är långt ifrån perfekt när det kommer till den punkten, men jag vet när gränsen är nådd och det är så galet när man är i en period då man äter mindre socker, huuur galet sött blir inte det söta som man brukar äta då? Förstår ni hur jag menar..?

På tal om sött, ska jag få ge en deal till er alla efter ett besök jag var på igår. Håll i er, det kommer i nästa inlägg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Finaste älsklingen!!!

    Frida 2016-10-06 14:34:24
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Foodjunkie
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström