Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett härligt och varmt vegetariskt recept

IMG_7126

 

Det här med vegetarisk mat, blir ni avskärmad eller taggade av det? Att inte få äta er beskärda del av kött eller att det är svårt, typ bara få äta grönsaker.. Att ha några dagar med annat som innehåller protein än kött kan vara härligt i alla syner, för sig själv, naturen och djuren. Och då hoppas jag att jag kan komma och få hjälpa till när det kommer med inspiration och även recept. Här är ett som många uppskattar när det serveras och man kan fylla den här stora portabello svampen med det man tycker om.

  • Portobello svamp, ta bort toppen och hacka den
  • fräs den i en stekpanna med gullök, vitlök, soltorkade tomater, färsk krydda ex basilika, persilja och sist spenat
  • rör en röra med det frästa med fetaost och ricottaost
  • smaka av med salt och peppar
  • ha i allt nu i den härliga svampen och ställ in i ugn ett tag

Servera med en härlig sallad 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Paulina Forsberg
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Man
    Niklas Berglind