Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag kan inte hejda mig

IMG_0876

 

Vet ni vad, jag har så sinnessjukt svårt att hejda mig den här årstiden.. Från dom där små gula underbara bullarna. Lussebullar. Jag vet att det bara är november, typ verkligen andra november och åt redan det till frukost. Det var ju så mysigt med snön som fall utanför.. Finns alltid en ursäkt 😉 Hade sett framför mig hur denna bild skulle bli på balkongen med en varm ångade kaffe och löjligt goda lussebullar i snön.. men när jag öppnade den var det ju bara blött. Fail. Men go och gla var jag för det. Hoppas ni också är det! Kram, nu blir det snart en lite nyttigare lunch.. för både mig och Bella hunden som snällt satt och vänta medan bilden togs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk