Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bregrönt med Flora

IMG_9652IMG_9439

 

Vill ni veta vad, att ett litet val som vi väljer till frukost kan göra stor skillnad för klimatet. Visste ni redan det eller har ni någonsin tänk på det? Knappt jag kan jag ju ärligt säga. Jag älskar ju att variera min frukost men nu vet jag lite mer hur jag ska tänka. Det som är det enkla och bekväma med den här nyheten är att det behöver inte vara så svårt, då innehållet i den här produkten är 100 % växtbaserat, alltså inget jag/man behöver göra själv. Att veta att jag kan så enkelt som att köpa hem rätt margarin att ha på min morgonmacka så är jag klimatsmart. I det här inlägget vill jag som alltid alltså sprida inspiration och information, men den här gången i ett samarbete med Flora 100 % Växtbaserad.

Det här med att jag aldrig har tänkt på att det kan väga tungt för naturen att äta frukost varje dag betyder alltså inte att vi ska skippa frukosten. Det är ju faktiskt en av dom viktigaste målen på dagen, alla äter vi den på olika tider men vi är många som älskar frukost så det är någonting jag inte vill ta ifrån någon med detta inlägg. Mest att vi ska tänka till när vi står där morgontrötta och sugna på vår frulle.. Att välja så lätt som mindre mejerier och köttprodukter till frukost är att tänka klimatsmart. Som att välja Flora 100 % Växtbaserad istället för smör är alltså ett alternativ för lägre koldioxidutsläpp. Och som mer på bilderna här ovan är ett till tips, ägg istället för olika chark/köttprodukter. Fick ni någonting att tänka på nu? Hoppas ni är med mig på den här. Fråga gärna annars? Kram och ha en underbar lördag

 

I samarbete med Flora 100% Växtbaserad.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tråkigt att du marknadsför MARGARIN som är en konstgjort kemisk produkt som bl.a. har väldigt många negativa effekter på kroppen. Att det skulle vara ett argument istället för att äta smör på mackan känns inte heller rimligt med tanke på hur lite smör man tar varje gång. Bättre tex att fler skippar/drar ner på kött el andra mejeriprodukter som man använder i större mängder.

  S 2016-11-06 17:25:52
  Svara
 • Missade länken i förra kommentaren till vad det står om margarin/flora på hemsidan ”Äkta Vara” som promotar ren mat. Margarin är långt ifrån ren mat…
  http://www.aktavara.org/Guide.aspx?r_id=30069

  Emi 2016-11-01 15:09:01
  Svara
 • Margarin är väl sjukt dåligt för kroppen? Det är ju en industriellt framtagen produkt som görs i fabriker. Urk

  Emi 2016-11-01 15:05:21
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk