Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min morgon

IMG_2072 IMG_2077 IMG_2086 IMG_2121 IMG_2143 IMG_2164

 

Här har ni två tjejer på bild som är så glada att äntligen vara här ( och jetlagade,vaknade 2.30 inatt). Jag påverkas verkligen med det här med att det är ljust. Fast så är vi alla tror jag, men vi är alla olika på hur man hanterar det. Man styr ju faktiskt själv vilket humör man är på.. så som svensk får man ju helt klart känna på och kämpa för att inte deppa ihop sig när mörkret kommer. Heja oss! Säger jag och sitter i LA… Men det är nämligen så att jag är här för att jobba. Men ska såklart passa på att njuta till fullo, och få ut massvis med energi, bilder och tips här! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så härligt njut det är ni värda! Jag tar med snackstipsen just nu är jag i en sån period med massa sug efter snask och måste hitta bättre alternativ. Njut – Kraaaam

  Petra 2016-11-16 09:17:34
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Åh jag försöker verkligen njuta varje sekund. Det är så lugnt och härligt här vilket är sång skillnad från hemma så känns nästan lite skumt haha. Men 1000 TACK jag är så glad att vi är just här! Och snackstipsen hoppas jag du tycker om 🙂 STOR KRAM och ta hand om dig <3

   foodjunkie 2016-11-16 16:36:50
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt