Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Citronflickan

IMG_2369

Kan inte ni berätta för mig om det är någonting speciellt ni vill att jag får upp här medan jag är här i L.A. Vore tråkigt om jag missade det. Jag är redo om man säger så! Eller litar ni på att jag kommer med det ni vill se..? Jag älskar när ni skriver här.. Då känner bloggen så mycket mer levande.

Det är så gulligt, jag har fått med en drös med mina och min systers gamla kläder som Alba kan ha nu, titta klänningen som min gudmor sytt  🙂 Tänk att man kan gå och plocka citroner från trädgården.. Att ena dagen får hon första gången åka pulka och andra dagen gå barfota och hitta frukt i träden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,
  Kan du inte berätta lite hur du organiserat långresa till USA, jobb för dig/Albas pappa, hyra av nytt boende, uthyrning av ordinarie bostad? Nu går ju inte Alba i skolan än, men lite nyfiken på hur man kan göra?! Tack

  Lisen 2016-11-17 09:13:02
  Svara
  • Hej Lisen, jo absolut det kan jag se till att få.. KRAM

   foodjunkie 2016-11-18 05:52:42
   Svara
 • Milda makter så kär din dotter är! Och bilderna du tar på henne, så fina! Tänk själv att ha så fina bilder på sig när man var barn jämfört med dom man har idag, coca-brillorna med hockeyfrisyr?

  Petra 2016-11-16 12:26:01
  Svara
  • Haha jaaa herregud vilka bilder det finns sen man va liten. Du är så söt, det värmer så mycket mer än man anar när någon ger komplimanger till ens dotter <3 det är ju det finaste man har 🙂 1000 TACK FINA DU!

   foodjunkie 2016-11-16 16:34:41
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson