Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hoppas att den här mirakel salladen fungerar

_DSC0002 4 1_DSC0004 3 1_DSC0021 2 1 _DSC0022 2 1_DSC0032 2 _DSC0034 2

Där satt vi och njöt av att bara få hänga av varandras sällskap, eller jag gjorde iaf. Jag hade barnvakt och deras lilla mirakel ligger och myser inne i magen än så länge. Dom vill såklart bara att hon ska titta fram till världen så jag kanske njöt lite mer om man säger så.. Men det vi gjorde som jag tycker är så kul att få nämna till er. Vi var på ett speciellt ställe, en resturang där som serverar en sallad som har blivit omtalad att den sätter igång förlossningen. Den heter The THE salad och som jag pekar på bilden så står det ( yes, this is the one).. Dom lär inte få skriva något mer.Tänk och göra någonting liknande, för ut kommer ju bebisen komma.. Men bara få till ett rykte om att det var just det dom åt på ens resturang som gjorde det. 

Vi hade sett framför oss att det skulle sitta massa höggravida där och äta den här, men det hon fick var en dagbok om blivande mammor som skrivit ner vilken vecka och hur dom mådde. Gulligt! Jag blir så påmind när jag är med Jossan hur jag själv längtade och undrade och sög i mig allt som alla sa. Även om det bara är snart 19 månader sedan så händer det ju så galet mycket under tiden så man fattar det knappt själv. HÄR kan ni läsa när Alba kom till världen <3 Just nu sitter fortfarande och hoppas att deras lilla älskade flicka ska komma innan jag åker hem.. Håll tummarna med mig snälla 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Sanne Alexandra
    Lifestyle
    Dasha Girine
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Linn Eklund
    Home
    Andrea Brodin
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Flora Wiström
    Home
    Sanna Fischer
    Man
    Viktor Frisk
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Petra Tungården
    Man
    Marcus Schuterman
    Hälsa
    Foodjunkie
    Man
    Johan Hurtig
    Mode
    Chrystelle Eriksberger
    Hälsa
    Träningsglädje
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Fannie Redman
    Home
    Amelia Widell
    Man
    Kevin Triguero
    Man
    Philip Conradsson