Gott recept för smaklökar och kropp

IMG_3311  IMG_3319

GOD FORTSÄTTNING på er alla ihop, eller är det det man säger nu? Det säger man kanske efter nyårsafton.. Hoppas ni fick en mysig julhelg iaf! Är ni trötta på julmat nu? Jag är faktiskt inget fan av julmat då jag inte äter så mycket på det även om jag gör mina egna varianter så tycker jag mest det som är mysigt är att umgås. Här har ni en härlig rotselleri som har fått ligga och mysa till sig i ugn u ca 1 – 1/2 timma. Det är så god smak på rotselleri och man kan göra så mycket med den. Vill man bara tärna ner den med andra rotfrukter och lägga i ugn, mumma. Eller göra ett rotsellerimos – tryck HÄR för att få det receptet.

Gör så här för att få till den här hela ni ser på bilden: Skala ordentligt bort allt skal. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj den stora rotsellerin med ordentligt med smör, ca 50 gram. Salta och peppra den. Sedan in i ugnen tills den är mjuk, 1-2 h. Jag tycker det är gott att torr-rosta pecannötter på. Någon god sås, stor härlig sallad och man är klar 🙂 Är man inte vegetarian kan något kött vara gott till.. 

Och man säger ju att man äter selleri för hälsan, det finns lite olika selleri men dom alla olika är bra för oss så det här är inte bara ett gott recept för smaksinnet utan hela kroppen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!