Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ljuvlig skapelse

img_8583  img_7851

Hej gullisar! 

Det här var ju verkligen någonting jag får höra från höger och vänster nu. Ljuvlig skapelse helt enkelt! Det ända nackdelen med det är att den kanske kan äts upp med detsamma. Jag tycker själv att det räcker med en bit bara. En sked efter maten som ett proffs 😉 Man förvarar nämligen den i frysen så den är så härligt kall men inte helt frusen då dadlar plus nötter inte fryser så den är fortfarande krämig! Jag har testat att göra med både valnötter och pekannötter och lär väl fortsätta testa med andra nötter oxå. Men grunden är:

2 dl urkärnade dadlar

2-3 dl nötter

1/2 dl cacao, helst raw

några få msk vatten

en nypa salt

Sen är det bar att mixa mixa mixa till det är en så pass slät smet som ni vill ha den. Vill man ha nötterna lite mer i större bitar så släng ner dom sist annars kan man börja med dom 🙂 Och glöm inte toppa med lite flingsalt. Och vill man kan man ha i ytligare lite nötig smak som jordnötssmör, ca 1 msk. MUMMA!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Dasha Girine
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Foodjunkie
    Hälsa
    Fannie Redman
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger
    Hälsa
    Träningsglädje