Enkelt knep om du är nyttig, bakfull eller gravid

Alba tränar med boysen på takets altan. Mer än vad jag tyvärr gjort på nån dag nu.. 

Dom här två ihop, smala sparris och haricoverts, så jäkla gott.

Jag kokar mina i saltat vatten, fega inte med saltet, i max 3-4 minuter. Då är dom fortfarande krispiga, härligt gröna, och fått lite salt från vattnet. 

Dom hackades upp och blandades ner i en pasta sallad.

Så lite påsktips är väl kul om jag kommer med, ett liten nyttigare variant istället för allt godis som det lätt kan bli nu..

GLAD SKÄRTORSDAG PÅ ER ALLA <3

Vet inte om jag vågar meddela er det här men idag är det overkligt varmt. Går inte ens att sitta i solen.. Känns så långt borta även fast jag varit här en vecka nu att det kan vara så här varmt. Men nu till rester, vad vore livet utan en kyl med lite rester. Istället för skräpmat ( i min värld och hur jag är uppvuxen så är köpmat skräpmat) så är ju bästa knepet att vara steget före. Speciellt nu när vi är flera här hemma. Så till lunch nu kunde jag snabbt göra en stor sallad bara av gårkvällens pasta, som var gjord på dagen föres pill pill sås.. Då man kan säga att alla smaker verkligen har satt sig, MUMMA! <3

Till efterrätt tog jag bara ur alla ägg och ställde dit jordgubbar i ägghålen, delade på dom och fyllde med nutella eller jordnötssmör <3 Det är ju ändå skärtorsdag. Och det ska vi se till och fira mer snart. Hoppas ni också får till någonting hjärtligt!

KRAMAR

Ps. Sparris är ju alltid lyckat att ha till maten, men den är oxå en hälsobomb som hjälper till med bättre tarmflora, renar kroppen, är du gravid eller bakfull så ät lite extra av dom smala sparrisen, man blir även glad av sparris och det kan ju ändå vara det bästa av allt – kom ihåg det fina ni! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!