Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hoppas ni inte går minste om att testa den här hälsosamma pizzan

Att riva halloumi måste ni lägga på minnet, kan man få till så mycket gott med.. 

Som exempelvis det här, som ska bli en pizzabotten..

strimlad färsk brysselkål <3

Här har jag förgräddat den och sen på med den goda tomatsåsen som jag gjorde

Hej hopp gullisar

Nu sitter jag själv i huset.. Storm utanför så det yr i fönsterna. Som om det inte var nog läbbigt att sova här. Vi har haft ex antal inbrott här nämligen. Men trädgårdslarmet är plus att vi har som ett skal på alla fönster som vi fäller ner när det är sovdags. Jäkligt trist att man ska behöva ha det så kan jag känna men det på tok för mycket skumrask häromkring. Det bästa larmet sägs det att man kan ha är barn så lagt ut massa leksaker, barnvagn osv för att locka bort dom. Min kille skulle hem över helgen och vara med sina andra små juveler och jag ville vara kvar en vecka till innan verkligheten börjar. Men han kommer tillbaka som tur är 🙂

Nog om det, NU till min underbara middag! Ni som känner mig vet att jag är en riktig pizza-tjej och det har jag nog skrivit till er en väldans massa gånger. Skrev häromdagen till er att halloumi är en av dom nyttigaste ostarna vi kan äta.. Så att mixa att man älskar pizza med en nyttig ost kan inte bli fel! Har ni testat det här förut?

Gör så här: Riv en halloumi ost. Blanda ner 1 ägg och 2 msk havre. Sätt ungen på 220 grader och förgrädda din pizzabotten som helst läggs på bakplåtspapper men jag hade ingen så det fungerar ändå. Gör din favorit tomatsås, jag använde mig av vitlök, gulllök, smått hackad zucchini och paprika, krossade tomater, chili, honung, balsamico salt och peppar. Ville få min tomatsås lite matigare för hade inte så mycket pålägg att använda mig av till pizzan förutom dom goda färska bysselkålen som jag strimmade på efter allt hade vart i ugn 🙂

NI MÅSTE TESTA! Det hoppas jag iaf att ni gör så ni inte går miste om någonting sånt här got.. Tänk på att lämna så ni får massa goda kanter, MÖMMA! Och man kan göra små oxå vilket är trevligt och bjuda på som förrätt eller vid nån tillställning som plockmat. Nu ska jag försöka sova. KRAM på er 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser riktigt riktigt gott ut, detta måste jag testa nu till helgen!
    www.nouw.com/emmaholen

    EMMA 2017-04-21 08:40:16
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig