si brasa mi casa

tadaaa, här är väggen jag fixade lite med igår

så mysigt med stor öppen spis, skulle gärna ha den hemma i Sverige…

det satt massa olika tavlor ovanför innan

och japp, jag är så sugen på att måla hela den här väggen också… men det får nån annan göra då jag är för höjdrädd haha

Hej fina!

Här har det verkligen varit dåligt väder nästan hela veckan, väldigt varmt i luften men grått. Så kommer hem blekare än vad jag var innan jag åkte. Eller jo vi hade en dag med stekande sol men då passade  jag på att måla exakt hela dagen haha.. Och igår satte jag upp nya speglar över spisen, vad tycker ni? Ni kan faktiskt se på sista bilden hur väggarna ser ut nu efter sommaren, helt svarta längst golvet.. Så märkligt och ledsen man blir hur folk beter sig. Där jag målade om var hela väggen på väg upp i trappan svart, som om folk dragit någonting där… Men det fick ju bara mig att fixa lite granna, en spark i röven. Hoppas ni också får det med att fixa lite mysigt hemma inför hösten nu. Känns som om det är en klassiker..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej foodjunkie, Undrar om du vet om det finns några bra hälsobutiker i Malaga som bl a säljer kokosolja, boosterpulver som spirulina, vetegräs, gurkmeja etc, mjöl/gryn/nötter/fröer/torkad frukt av bra kvalitet. Även om du vet var man kan hitta grovt rågmjöl (stenmalet) så jag kan baka surdegsbröd, svårt att hitta ”riktig” råg.. Blir supertacksam ifall du vet något/några bra ställen som är specialiserade på just detta.
    Tack/Charlotte

    Charlotte 2017-09-05 15:00:51
    Svara
    • Svar på Charlottes kommentar.

      Hej gulliga du, tyvärr har jag aldrig varit i Malaga.. Menar du Marbella? Om jag vore dig skulle jag beställa från en hemsida. Även om jag älskar att gå in i just sånna butiker så tror jag att du hittar mer sånt på internet än just där tyvärr.. LYCKA TILL <3

      foodjunkie 2017-09-06 11:07:45
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!