sköna böna

 

Hej sköna böna!

Jag som nämnde att jag äter mycket gröt nu för att få i mig mycket protein.. det slutat inte där. Jag älskar bönor. Alla slags bönor. Det är ju verkligen en vinstlott att göra när man är vegetarian. Jag kan äta det typ varja dag och det ser aldrig lika dant ut. Eller jag köper oftast redan klara, ekologiska, förut la jag dom i blöt, typ innan jag hade min lilla Alba. Men nu kör jag dom där förpackningarna som redan är klara. Nu får ni tycka att jag är lat eller att dom andra är bättre, men man kan inte hinna med allt. Och tycker då att äta så här är bättra så här än annat strunt.  Jag älskar ju när mat är enkelt!

Jag blandar alltid en röra av dom med nåt krispigt, oftast pumpakärnor. Sen smaksätter jag det hela med olika kryddor, färska och andra. Där i har jag även sesamfrön, hempafrön, den gröna tabascon, pressad vitlök, citron, salt, svartpeppar och olivolja. Perfekt lunch med en skål fetaost sallad med paprika i till.

Ps. vill man tänka på antioxidanter så kör på dom bönorna som är mer färgglada…HÄR kan ni tycka för 2 st recept med andra bönor, eller tryck HÄR för ett recept som är lite mer mättande

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!