Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en drink som passar alla

 I annonssamarbete med Kopparbergs

Hej kära ni!

Ni vet säkert att alkohol inte är som brysselkål, ett rim som är så sant som det är skrivet. Jag tänker inte sitta med en pekpinne och ge er dåligt samvete för att ni dricker alkohol, inte heller ge er tips om att dricka alkohol. Men en sak som vi alla vet är ju hur bra man mår när man inte dricker alkohol. Man kan träna och vara allert! Det är såå viktigt för mig nu när jag har barn. Det fick man redan under sin graviditet testa på, att inte dricka alkohol. Så himla härligt! Längtar nästan till nästa graviditet 🙂 Då ska jag definitivt göra den här drinken, en alkoholfri sangria på Kopparbergs nya cider. Älskar att stora dryckesföretag gör spännande smaker som alkoholfria alternativ. En viktig sak och grund på den här underbara drinken- vi kan kalla den Elixir cider. Ni kan läsa mer om själva cidern och andra smaker genom att trycka HÄR.

Ni måste testa den här!

Gör så här: ta en kanna med is i, häll i två flaskor Kopparbergs med smaken ”Mixed fruit”. Häll i cocosvatten, pressa i mandarin, hacka i färsk gurkmeja ca 3-4 st små rötter och lägg i ca 10 st hela kardemumma frön (som ni ser på bilden). Gör bitar av vattenmelon och några skivor av mandarin. Njut och glad fredag på er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind