ett tips jag använder mig utav nästan varje dag

 

Hej fina ni!

Som ni förmodligen vet så åts det quinoa här hemma igår. Det där jag visade er till lunch. När jag kokar det gör jag alltid extra för att kunna göra någonting dagen efter på det. Antingen quinoa- gröt eller nåt mer matigt. Idag var det lite fel med mattiderna. Det hann liksom bli bäcksvart ute innan jag åt lunch.. Typiskt men ibland blir det så. Det är verkligen så mycket tråkigare att fotografera då men hoppas ni hittar lite inspiration. Det tips jag vill få fram är att alltid ha någonting redo i kylen man kan jobba vidare på. Typ som quinoa, linser, bulgur, potatis, ris, couscous.. Det går så fort då när väl hungerns slår till. Som jag idag!

Det blev en härlig röra på min quinoa med: kikärtor, celleri, äpplen, gurka, rostade hasselnötter, olivolja, salt, svartpeppar, 1 liten vitlöksklyfta och 1 tsk gurkmeja. Slängde in morötter i ugn och passade på att koka upp beluga linser(massa så jag har till imorgon, smart va 😉 ). Blandade ner beluga linserna i och toppade med morötterna. Jag gjorde även kyckling till min sambo så ni vet..

Jag slängde bara ner det jag hade i min kyl, så gör detsamma ni och se vad det blir för röra. Härligt sen att veta att man fått i sig massa nyttigt iaf 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!