den bästa av dom alla

 

Nu kommer jag vara helt seriös med er. Kära nån så god den här skapelsen är. Jag brukar alltid vara seriös men med den här är det någonting speciellt. Älskar att den känns nyttig men så simpel att göra. Inte massa tjafs i och massa olika för att få till den där nyttiga, dessutom mättar den det där suget. Jag gör nästan alltid smoothie på Plantis YogOat, den är som yoghurt fast istället gjord på havre. Tycker det blir bäst konsistens då. Sen tycker jag den är så fräsch och enkel i sin smak redan. Här var det med deras naturella smak, deras vanilj går bra att ha om man vill ha lite sötma i. Precis lika goda båda två men smaken är som baken och den är delad. Så välj själva om ni vill ha sötma eller inte i.

Gör så här: ett stort glas Planti, 10 st bitar fryst mango, 1 passionsfrukt och färsk ingefära efter smak. Mixa mixa mixa och häll upp i glas. Jag dekorerade bara med stjärnanisen så dom kan ni hoppa, det behövs inget på toppen då den är så god i sig självt.

Ett plus till er att ha i bakhuvudet, tycker jag iaf, när ni dricker er ljuvliga smoothie är att Planti ägs av en välgörenhetsstiftelse så allt deras överskott skänks till välgörande ändamål. Det vill säga att man gör en godgärning genom att smaka min smoothie 🙂 Kul att läsa mer om det speciellt efter jag såg en sak som att Trygga barn är med på listan till välgörenhet – TRYCK HÄR för att se mer.

 

Tips!  TRYCK HÄR för att komma till fler massa sjukt goda recept som PLANTI står för 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!