missa inte den här hälsosamma indiska grytan på få ingredienser

se så lyckligt, gullis och jag på fest

vi var ett så glatt gäng som firade allas favorit Mira i fredags

tyvärr hade jag inga fler bilder än så från fredagen.. hade varit så kul och visa alla underbara dårar som var med 

ni som också har barn kanske vet att det är dagen efter som man behöver barnvakt.. jag blir så hemskt dålig dagen efter. Summan av kardemumman så sov jag kvar hos Mira, här åt vi frukost och sen vart det bio – ni måste se den, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Ett mega bio tips helt enkelt!

efter bion hann jag mysa ikapp lite med Alba innan det var dags för henne att träffa min syster och hennes kille.. 

ni kanske ser blicken att hon tycker det här ska bli väldigt roligt sa så glatt hejdå till mig vilket alltid känns bra i mamma hjärtat

och då kunde jag smita iväg på överraskningsfest för fina Petra, wow så bra uppstyrt allt var, det hade verkligen hennes kompis och kille gjort bra!! 

det var nämligen hattfest och väldigt mycket mer än så

själv blev jag uppdaterad med bilder hela kvällen av dom här favoriterna. Gull-Ludde köper present till Alba varje resmål och hade nu varit iväg på massa resor… så en heel del presenter fick den där lilla donnan i krubban igår <3 TACK Ludvig!

kunde jag slappna av i en tjusig hatt 😉

GRATTIS IGEN PETRA <3

nu kommer ett så galet gott recept, fall man gillar indiskt! 

att fräsa ihop vitlök och färsk riven ingefära är MAGISKT, ni måste testa

en hälsosam gryta som smaka ljuvligt! 

Hej finaste ni!

Hur mår ni? Hoppas er helg har varit underbar. Jag har tagit ikapp så mycket festligheter den här helgen så det är galet. Det händer nämligen inte så ofta att jag går ut på stan och så skulle det ske båda dagarna den här helgen. Dock smet jag hem i tid igår så jag skulle vara pigg idag för att hänga med min lilla familj. Men somnade verkligen med ett leende på läpparna efter dom två fartfyllda dagarna. Så underbara människor och roliga konversationer! Dock fick jag lite ångest nu över min egna 30års dag som kommer inom kort. Måste ta tag i den och se vad man ska hitta på.. Har ni nån ide blir jag mer än glad! <3 Nu ska ni få tips på så god och enkelt måltid!

Gör så här: Skala 2 potatisar, ta lite mycket blomkål som potatis tärna dom till bitar. Koka nu upp dom i saltat vatten. Ta en stekpanna, ha 1 msk olja, riv ner 2 msk färsk ingefära och 3 st vitlöksklyftor när det fått lite färg så lägg ner 1-2 handfull färsk spenat. Häll bort vatten från potatisen och blomkålen när det har mjuknat. Blanda nu potatis, blomkål, ingefära, vitlök och spenat i en skål och krydda med gurkmeja och curry plus 1 msk crème fraîche. Så så himla gott!!  Varmt, nyttigt och smakrikt.

2 st potatis, blomkål, 1 msk olivolja, 2 msk färsk ingefära, 3 st vitlöksklyftor, ca 2 handfull spenat, ca 1 tsk gurkmeja, ca 1 tsk curry, 1 msk creme fraiche

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!