Passar alltid på att köpa massa härliga stora räkor utomlands, finns ju inget godare! Tyvärr är dom flesta framodlade som vi kan få tag på hemma så det blir en helt annan smak och t.o.m väldigt dåligt för vårt jordklot. Dom säger att om alla väljer bort den stora räkan på sushin kan hjälpa till en stor del, ett tips att tänka på. Om ni vill göra med jumboräkor så titta frysta från medelhavet. Denna rätt går bra att göra med lax tycker jag så om ni inte hittar så gör det enkelt och byt ut bara.
4 charlottenlökar
1 gullök
3- 4 vitlök
chili
persilja
3 dl matgrädde
1 citron
salt och peppar
Fräs löken, lägg i räkor, krydda, hacka ner vitlöken, häll ner matgrädden, hacka ner persilja och pressa över citronen. Jag testade detta med bönpasta förut, Mums, men nu fick det bli vanlig pasta fast med färg från quinoa och tomat 🙂