Jag känner nog att min frukost macka fick all fokus här även om det faktiskt var chiapudidngen som jag planerade igår för er att skriva om. Jag har nämligen fått frågan vad jag babblar om när jag skriver ”äkta” cocosmjölk.. jaa tack till er som frågat, jag har nog hunnit tänka efter hur jag ska förklara denna cocosmjölk när jag använt mig av den. Det är ju nämligen inte den där rinniga kokosmjölken utan vill förklara att det är den på burk. Vet ni vilken jag menar? Den man har till matlagning. Jag köper dom små som finns i tetrapack, då finns det både kokosmjölk och kokosgrädde.. enkelt och ta och ställa in i kylen. Märket är Garant ( SÅ ser den ut..).
- 1 1/2 dl kokosmjölk
- 1/2 dl mandelmjölk
- ca 5 msk chiafrön
Den här är helt sjukt god, tycker iaf jag och Alba. Har olika topping jämt men en bär-kompot och hackade nötter är ett vinnande koncept. NU till mackornas macka! Rostad surdegsbröd – smör- sallad- löskokt ägg- hampafrön – vallmofrön – salt – peppar med avokado och sockerärtor på sidan <3