Är ni trötta på mitt tjat om socker nu? I sådana fall kan jag ju be om ursäkt men jag menar bara väl. Och jag tror att jag blir nojig nu när jag har börjat ge Alba mer mat och det är så sjukt mycket socker i allt som man tänker är lätt att köpa och ge.. Det är ju bara så att man får ha huvudet på skaft som man säger ( ha koll). Det här brödet ÄLSKAR vi här hemma. Typ det enklaste att slänga ihop också så det ske i jämna mellanrum att vi har det hemma också. Kul att få ge sin lilla och hon verkligen tyckte mamma gjort ett bra jobb i köket. Sätter bara på ugnen på 200g sedan mixar jag;
- 3 st bananer, helt mogna
- 2 dl mandelmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 ägg
- 1 tsk salt
När det är en slät smet så häller du den i en bakform som du smörat och även haft ströbröd. När den är här i kan du blanda ca 2 dl havre. På toppen kan man ju a lite av varje, jag tog hackade mandlar, kokoschips och chiafrön. Ha brödet inne i ugn nu i ca 30 minuter. Låt det svamla lite om ni kan vänta.. Det är ljuvligt med smör, avokad och lite flingsalt på <3
Ni vet ju hur lätt det är att mixa ihop till banan-pannkakor, det här är då lika lätt fast det blir banan-bröd 🙂