Så nice med en nyyy kniv- älskar mina Global knivar ( ingen reklam bara en ny härlig sylvass sak)
Och på tal om härligt så är jag lite små besatt av den här Tabascon med mild Jalapeno smak!
Droppar det på det mesta just nu
Kale, kale, kale <3
Hej hopp!
Nu ni mina bästa läsare, nu kom det ett recept. Det är ju ändå det jag älskar att dela med mig. Men såklart kul att ni vill se annat också så ni lär känna mig med andra bilder lite mer än bara vad jag gillar för mat. För jag lägger ju ut bara mat jag gillar och då är det vegetarisk, enkel och så lite onödiga konstiga ämnen som möjligt! Min sambo säger att han inte blir mätt om han bara får vegetarisk, någon som känner igen sig? Jag blir proppmätt så vi är lite olika där, och i mycket annat också såklart haha. Så när jag lagar mat och visar er kan ni tänka er att jag ofta står och steker en köttbit eller kyckling till – så strunta inte i dom tipsen jag ger bara för att det veggo. Fast det tror jag ni redan är med på 🙂 Dock gjorde jag inte det här, han älskar aubergine vilket är till min lycka!
Den här wrapen blir alla väldigt glada i när jag serverar. Saftig, smakrik, hälsosam, mustig men också krispig. Jag grillar det fiberrika brödet i ugn så det blir knaprigt. Det gör jag efter auberginen i nån minut bara.
Gör så här: Gör några skivor aubergine, droppa på olivolja, salt, peppar och även nåt med hetta typ chili flaks eller den där magiska Tabascon jag visade. Grilla dom i ugn och gör då grönkålen. Den ska hackas och jobbas in med olivolja, citron och salt. Den hamnar sen underst på brödet, sen kommer den nygrillade auberginen, avokado, sommarlök, fetaost och svarta sesamfrön. Gott med nån tomat på sidan eller varför inte rädisor <3
Enjoy! Så enkelt och gott 🙂