avokado, körsbärs-tomater, små mozzarella-bollar, gul lök, färska fikon och mynta plus majskolvar
eller juste selleri också
och enklast är godast, bara dela på avokado och fyll med allt det jag nämnde
eller nä inte majskolven, den grillades men går lika fint att koka
en enkelt lunch som är helt magisk
eller vad tycker ni?
Så här såg alltså lunchen ut idag. Så fräsch sådan! Jag älskar att äta färgrik mat, det är ett bra motto och gå efter. Om man vill vara hälsosam alltså! Ju mer färg desto mer näring finns det. Så enkelt och så fantastiskt, tycker iallafall jag då jag tycker allt det här är så gott. Tycker ni samma? Jag delade bara upp avokadon på hälften, la i körsbärstomater, mozzarella bollar, hackad lök och färsk fikon, lite krämig balsamico, salt, svartpeppar och färsk mynta på toppen – NAM NAM <3 Sen är det så gott med majskolv tycker jag. Perfekt att ha ihop! Ni borde testa nu i helgen 🙂