Easter is here

IMG_9419 IMG_9433 IMG_9443 IMG_9446 IMG_9450 IMG_9470 IMG_9472 IMG_9479 IMG_9485

Då kom skärtorsdagen, precis så där snabbt som allt annat också går. Känns som dagarna svischar förbi. Jag kan gärna bromsa tiden lite nu så man hinner med allt det där som man tänker.. Dessutom så känner jag mig inte alls redo inför förlossningen. Var och spanade i lägenheten idag, vilket är koas och dom säger att bygget ska vara klart om 30 dagar och jag är beräknad om 47 dagar.. ”välkommen till världen och byggdamm mitt lilla hallon….” Så det fick bli en långpromenad i detta väder, för att komma på bättre tankar 🙂 Nu har vi precis ätit lunch, på den här fina påsk-duken som ni såg från jobbet för ELLE mat&vin. Jag fick ett litet påskägg kan man ju säga, från The Healthybox. Där i fanns det exempelvis dom här härliga skalade hampafröna som jag toppade ruccula-salladen med 🙂 Dom har en mild nötsmak så väldigt gott med dom rostade pistage och valnötterna. Ruccula är annars en ganska bitter smak fast försvinner fint med balsamico. Till blev det en omelett med permesanost, stekt svamp – zucchini- rödlök, tomatsalsa och sist men inte minst min svärmors couscous-knyten. Glad påsk på er och njut nu lite när långhelgen kommer <3

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!