Lunch tips

IMG_9850 IMG_9853 IMG_9858 IMG_9871 IMG_9879 IMG_9883 IMG_9891 IMG_9898 IMG_9901

 

Då var det dags för lunch! Lätt som en plätt tycker jag en lunch ska vara. Både för magen och att göra. Det får alltså inte vara för tung sådan och inte ta för lång tid att slänga ihop. Speciellt nu med min bebis. Hon är oftast med i köket så hon får känna dofterna från maten. Här kom väl doften mest från frästa tomaterna. Det var nämligen några vitlöksklyftor med om där i stekpannan. Det luktar ju så ljuvligt och hungerns kommer för att äta dom. Det var även salt, peppar och olivolja med tomaterna. Ett hett tips när man har hårda tomaterna är verkligen att bara dela på dom och lägg i stekpannan i några få minuter. Mums för båda luktsinne och smakläkarna. Det det får Alba känna på senare, nu fick hon bara dofta! 😉 Till detta blev det färdiga linsor, pesto, tonfisk, citron, sommarlök, salt och peppar. Och det röda är inte rödlök utan rödkål, kanske ni förstod men ville förtydliga det hela. Den är bara upphackad och blandad med olivolja, salt och peppar. Under den är det ruccola. Voila!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!