I måndagskväll åt jag middag med min syster…Riktigt pang-middag. Lammfärsbiffar med rotfrukter och basilika crème.
Hacka rotfrukter.. Jag hade sötpotatis, lök och rödbetor tillsammans med olivolja och havssalt.
Till lammfärsbiffarna behöver du,
Lammfärs
Schalottenlök
2 ägg
salt, chili och peppar
Riven greveost (17 procent)
Basilika
Soltorkadetomater
Vitlök
Blanda ihop allt stek så dom får gyllenbrun yta sen in i ugnen i 8 min tillsammans med rotfrukterna.
Kesellacreme
Basilika
Kesella (1 procent)
Vitlök
salt och peppar.
Tabule
Bladpersilja
Olivolja
Tomat
Gurka
Kryddor
I en vanlig tabule har man bulgur men hoppade över det idag då vi hade rotfrukterna.
Smaklig måltid!
P.s Hoppas ni har överseende med bilderna. Hade inte min kamera med mig 🙂 Puss E