Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Food market

IMG_4435_2-3 IMG_4443-2 IMG_4450-2 IMG_4452-3 IMG_4453-2 IMG_4455-2 IMG_4470-2 IMG_4507_2-2 IMG_4510-2 IMG_4523-2 IMG_4558-2 IMG_4583-2

 

Igår morse gick vi upp tidigt just för att jag ville hinna visa mamma denna matmarknad. Jag har ändå några läsare som kommenterat både härifrån, men många som varit här i ljuvliga Barcelona. Har ni varit på Boqueria? Jag har hunnit vara där tre gånger (och ena gången filmade vi t o m) och alla gånger har varit underbara. Denna gång kom vi som sagt väldigt tidigt och det var perfekt. Så tips till er som ska dit, kom i tid. Mycket lugnare stämning och det ligger som konst alla frukter och grönsaker. Om ni tittar på bilden med ägg, ser ni dom längst bort, BAOTA stora struts ägg.. Min pappa har testat göra omelett av dom sa han när vi var där ( i TV med Per Moberg) då fick han använda såg för att öppna. Så kul text att det står – do not touch.. Kanske är till dom andra äggen iofs!

Man vill nästan äta allt där.. Det finns en avdelning som jag inte ens går igenom på och där ligger det kött, kött, kött.. Pungkulor, tarmar, tungor osv.. Men utöver dom skulle jag gärna hugga in på allt. Fast ser ni bilden på dom tre små hundarna? Dom hade gärna ätit lite av det andra.

Som ni ser fanns det glass att handla oxå, tyvärr kan jag inte äta det då min lilla dotter är allergisk men smaka går bra. Vilket jag är glad för att det går, då den var ljuvlig – COCOSNÖT – KAFFE – PISTAGE kulor! <3 Men sen var det på med tröjan direkt.. burr hurr burr! Jag undrar hur är vädret hemma? Mysigt att julen börjar närma sig? Tycker nog jag då jag köpte julpynt igår för att ta hem…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad sugen på glass jag blev när jag såg den!

  Karin Fitness&Hälsa 2015-11-21 22:57:59 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Men mums, på alla dofter av färska frukter, bär och ja allt fräscht!! 🙂

  Saknar farmers Market i LA. Bästa!!!

  Elin 2015-11-18 20:24:22
  Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind