Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sundays like this..

Hej gullisar!

Här sitter jag med isbitar till fötter.. Inte alls synd om mig jag vet men ville mest säga att poolen är iskall men vaarför känner inte barn det? Alba vill så gärna ha fötterna där i.. och då helst mamma oxå. Jag har aldrig varit en badkruka, nästan tvärtom men det blir ju bara värre och värre varje år. Men sen när Alba blir större kommer jag väl bara få bita ihop.

Nu ska vi gå till parken, snälla Mickis ska rädda min blöj-situation.. Finito här hemma och jag har en väldans bra bit till en butik. Perfekt när man kan springa naken om baken här hemma men kan var bara att ha. Men snart ska jag börja med pott-träning, leverera G Ä R N A tips ni som sitter inne med några? <3 

Btw.. Ser ni lilla boken på första bilden, Albas favvo – Broccolisa, Handlar om massa bra grönsaker och dumma socker typer.. Haha! HildaHallon, GurraGurka, BroccoLisa, LeonLök, ÖrjanÖrt, MajMorot och GunnelGlasyr, LudwigVonLäskig, SockerRut, KonradKola – alla dom underbara namnen i boken. Tips till er med barn, boken avslutas med ett litet gulligt och nyttigt recept till barn 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind