Happy times

linnmaxinnemichaela

lax-5 editaochmira doggybagimage

Ville visa er lite bilder från igår när vi var ute. Några har frågat mig om jag alltid är så himla nyttig och svar – Nej! Jag unnar mig gärna sötsaker och dricker några drinkar då och då. Jag vill inte att något skall vara förbjudet för mig. För att jag ska må bra behöver jag sånt ibland men det gäller bara att hitta balansen.

Tillbaka nu till bilderna… Vi var alltså på en riktigt trevlig middag som Janni och Carolin Roxy styrde. Superkul! Vidare efter den gick vi till en annan middag på Hells som Maxinne höll i. Ojojoj… Idag känns det 😉

Blir sängen tidigt för mig ikväll. Puss E

Lånat lite bilder från gulliga LINN <3

English, I need to take some breaks from my healthy life some time, you just need to find the balance and you can do both. Pics from yesterday. Really funny dinner with Janni and Caroline. Kisses E

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!