Yummy

_MG_9589_MG_9606 _MG_9600 _MG_9628 1 _MG_9608  _MG_9623IMG_3396IMG_3390

Tror detta kan vara min favoriträtt av dom alla! Torsk med bryntsmör och färskpotatis med färsk pepparrot…

Koka upp vatten med persiljeskjälkar, lök, selleri, citronsaft, salt och peppar. Låt det koka ihop ett tag så det blir smak på allt. Lägg i torskryggen i lagen och sätt på locket för att sedan låta den stå i lagen i 10 min bortdragen från plattan.

Det här serverade jag med färskpotatis med en riklig klicksmör på. Fast om det inte var nog med smör här så häller du över bryntsmör och hackat ägg på torsken och sist men inte minst river du över färsk pepparrot!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!