Tips

image

 

IMG_3205IMG_3203

IMG_3211

 

Även fast att det är lite deppigt väder ute så får man ta tag sig själv i kragen och ut och röra på sig.. Tror det gjorde det lite lättare för mig idag, då jag köpt nya träningskläder. Det kan verkligen ge en lite ny energi och tycka att det är kul. Har en vän som tipsade mig om Röhnisch nya kollektion och blev lite kär. Byxorna är precis vad jag ville ha, lite hårdare i materialet med högre midja. Linnet som matchade till kunde jag inte låta bli att köpa, så snyggt i samma neonfärg som på brallorna 🙂

Hoppas ni har haft en underbar helg! KRAMAR

 

English;

Have bought new workout clothes and got energy even when it was depressed weather today

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!