Treat yourself

IMG_3419 IMG_3430IMG_3431IMG_3439IMG_3446

Var iväg tidigt imorse med en vän och gick på Hot-Mojo. Ett yogapass där man står i 40 graders värme. Precis vad jag behövde! Viktigt för mig att kombinera denna yoga med all annan hårdträning. Mysigt och hinna träffa en kompis också på morgonen och dricka en smoothie ihop! Fast det var inte alls mysigt på passet… Shit vad man svettas, man vrider ju ur alla svettporer till max…

Efter det gick jag och unnade mig nya naglar. Har nämligen fått många frågor vart jag gör dom och tänkte visa er mitt nagelställe. Det ligger på Frejgatan nära Odenplan och tjejen jag gör det är jätteduktig som heter Tanja. Det svåra är att bestämma färg varje gång, finns hundra fina färger! Jag gör schellack på mina naglar och det kostar inte mer än 350 kr… Berättade för henne att jag har fått frågan och då sa hon att  jag fick ge mina läsare en en rabatt. 20%  ger hon er om ni ringer och bokar (08-32 49 39) Uppge ”FOODJUNKIE”!

Fick i mig en god Questbar under tiden, som en liten bakelse. Perfekt mellis! Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!