Balance

IMG_3554 IMG_3546 IMG_3552

 

Efter passet på morgonen måste man snabbt få i sig ny energi. Hittade den perfekta portionspåsen från Fitnessguru med proteinpulver.  För mig som är känslig för laktos finns det inte många som jag kan använda då det är mycket mjölkpulver i det flesta men blev jätteglad att jag hittat dessa som heter isolate. Dom  finns dessutom i massa smaker, köpte några portionspåsar av varje för att hitta en favorit. Har ni någon favorit? KRAM

 

English;

Beacause i am lactos intolerant its hard for me to find any good products that i can take after workout !

I found this from fitnessguru that I liked !

XO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!