Boss

 

EmptyName 619

bild 1 bild 2 EmptyName 652 EmptyName 646 EmptyName 7

EmptyName 667

Igår var jag och fotograferade hemma hos min gamla chef. För några år sedan jobbade jag i min favorit inredningsbutik Asplund. Dom ska lansera ett nytt kök, som dom även har hemma hos sig själva. Ska visa er sen hur fint det är! Fick iallafall äran att laga mat där ihop med Sandra som är jätteduktig i köket. Hon har mycket erfarenhet och roliga kryddor från alla resor dom åker på. Fick faktiskt äta en direkt importerad halloumi ost från Istanbul. Wow, vilken skillnad! Inte den där gummi konsistensen fick den och inte heller lika salt. Skar bort lite citronskal, där är det viktigt att inte ta det vita för att inte få det beska från citronen. Sedan en krydda från Bodrum i Turkiet som smakade underbart. Blandning mellan chili och paprika! Stekte det och skölde en sallad. Och ångade rödbetor. Enkelt och enkel i magen efteråt kunde jag jobba på!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!