COSY

image         image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Magsik kväll vart det igår. Började med att det ringde på dörren och där stod det en picknickkorg från Presskontakterna. Den var fylld med godsaker ända från Schweiz… eller iaf märken från Schweiz, Victorinox Swiss Army. Två goda ostar, en fikon marmelad, baguette, choklad pralin, röttvin och en grym ost kniv. Vilka delikatesser! Skulle precis åka och träffa min syster och Olivia för att åka ut till hennes häst.  Passade perfekt och ta med den. Jag har som sagt bara stått nära en häst kanske max fem gånger i mitt liv och blev helt fast i helgen. Så fina djur och min hund Bella har varit med i stallet flera gånger så skulle bli kul och se hur hon skötte sig också. Det blev en perfekt sommarkväll. Tack snälla för överraskningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!