SPEEDGYM

IMG_6100

IMG_6101

IMG_6108

IMG_6111 IMG_6113 IMG_6118

Hjälp tänkte jag när jag fick veta vad min finaste vän sa vad jag skulle få testa på. Har nämligen fått det här i födelsedags present. Tack snälla Lisa! Elektricitet igenom kroppen för att träna… Sitter just nu med jordens träningsvärk och väldigt glad att jag fick testa på! Funderar på att köpa några till gånger även fast det är lite dyrt så var det grymt för kroppen. Det pågick endast i 18 minuter. Man fick kläder där för att man blöter ner västen och det andra delarna som skulle sitta mot kroppen. Vi fick ett litet pass med olika övingar och varje gång man gjorde det så började elen. Själva ideen är ifrån rehab träning så allt kändes väldigt tryckt fast det var lite obehagligt. Och hela tiden sa man till om det blev för mycket i tex armar när man gjorde armhävningar och då kunde man sänka styrkan. Så om ni är sugna på någonting nytt är det här helt klart någonting jag rekommenderar. Ligger på Grevturegatan 3 och heter Speedgym

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!