Foodjunkie meets Michaela Forni

IMG_8654

Fick en liten pratstund med snygga och duktiga Michaela Forni . Riktig girlpower i henne alltså och vilken bra relation hon har till sin mat den kvinnan… Mer sånt! <3

Hur ser en dag ut för dig matmässigt?
Innan jag går till jobbet så äter jag frukost, vanligtvis två skivor mörkt bröd med ost & skinka. Tomat på toppen och en stor latte till det. Om jag inte har tur och har något härligt frukostmöte på stan…
Till lunch äter jag antingen matlåda eller en sallad från valfritt ställe i närheten av mitt jobb. Det är inte ovanligt att jag tar en sallad från cafet inne i Sats Spårvagnshallarna och en antioxidant-juice till det. På eftermiddagen äter jag något sött, en chokladbit eller en kanelbulle, och kanske en frukt om jag är extra hungrig. Sedan äter jag och min kille en ganska sen middag, runt nio vanligtvis. Vi brukar äta allt möjligt men gärna pasta!
Vad är ditt bästa hälsotips?
Se till att ta bort fokuset kring mat, fokusera istället på att skapa ett starkt och lyckligt inre. Lycka kommer av att leva ett liv som man verkligen tycker om att leva, jag tror inte att lycka kommer utifrån att bygga ångest kring mat.
Vad gör du när du ska unna dig?
Dricker ett glas rödvin en helt vanlig tisdag eller köper en pain au chocolate och latte på vägen till jobbet (åh, älskar det)
Bästa restaurangen?
Jag älskar Riche för att de ger mig allt jag behöver i en och samma lokal.
 
Vilka 5 råvaror finns alltid i din kyl?
Champagne eller cava, Stream vitamindryck, mjölk, smör och senap!
Hur ofta tränar du?
Jag yogar i en och en halv timme varje måndag efter jobbet.
Bästa inspirations hälso-bloggen samt Instagram?
Eeeeh Foodjunkie GIVETVIS!!!
Dela med dig av ditt enklaste favoritrecept?
Det måste vara Petra Tungårdens berömda tonfiskröra. Herregud så god den är! Åt den jämt när vi bodde grannar. Receptet hittar du här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!