Nick metropolis

IMG_8116IMG_8110

IMG_8124

IMG_8133

IMG_8134

Nu bor jag med pappa och Mira som har varit här många gånger under den senaste tiden pga många olika projekt. Vid vår hörna är det en stor yta med massvis av av häftiga prylar som används till både filmer, fotograferingar osv. Pappa har såklart lärt känna denna lilla balla man från förra gången och fått vet många fina historier.

Han heter Nick och har haft detta ställe i 22 år. Det han gör är att sälja dessa saker och även ta hand om hemlösa i kvarteret. Dom får vakta hans saker under natten och se till att allt är rent och fint runt om kring mot att dom får bo där. Nicks vardag är en inte lik den andra, exempel förra veckan sålde han en staty till Bruno mars och även haft Micheal Jackson som kund. Men det han väljer är att finnas för dom som har det svårt.

Fint tycker jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!