Maritas picnic

IMG_9313 IMG_9334 IMG_9350 IMG_9373 IMG_9392 IMG_9394 IMG_9425

 

Här sitter vi med världens sötaste Martia som har bott i L.A i 8 år och jobbar med mat. Hennes stora passion är rawfood och min pappa har gjort lite olika jobb tillsammans med henne. Just här gjorde dom en ny fotografering och ni får se lite smygbilder på en del av hennes underbara picknick. Hon bor precis på stranden i Venice, lyckoost! Något jag lärde mig av henne den här gången var att smaksätta vattnet på lite roligare sett. Kombinationen av jordgubb- rosmarin- citron eller citron- apelsin- blåbär var riktigt bra och serveras i en fin burk. Tack för igår Martia <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hej! Vart kan man köpa såna glasburkar? 🙂

    natalie 2014-06-13 08:16:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!